HANS-house by MODO Architecture

 

Architects of the MONDO Architecture atelier based in Melbourne completed their project of a family house that belongs to a young family on the suburbs of Aberfeldie, north-west of Melbourne, Australia. The project, dubbed Hans House, offers residential spaces that allow free transitions between inside and outside. The mass of the house on the ground level defines the yard and provides privacy. The living spaces are separated from the yard by a large sliding glass wall and a different height level which created a seating option. Part of the ground level is also sheltered by a two-storey timber-clad object, where the living quarters of the house are located. Children’s rooms with views over the city are located on the second storey, along with a workroom protected by a large treetop.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s