Green Studios Design Sultan Ibrahim’s Indoor Green Wall – Beirut

Green Studios (Beirut) , in collaboration with Gatserelia design were assigned to design and execute the 100 sqm green ‘skin’ of the new Sultan Ibrahim restaurant in Maameltein, Lebanon.

The green skin consists of rectangular and square shaped green patches, each patch holding one variety of plants and separated by Cor-ten steel channels; each cor-ten channel is lit from below using LED lights.
Materials used in the project are stone, cor-ten steel, teak wood, glass and plants. The green wall is the biggest indoor installation in Lebanon to date.

 

One thought on “Green Studios Design Sultan Ibrahim’s Indoor Green Wall – Beirut

  1. Pingback: Soaring Vertical Garden Greens Al-Sultan Ibrahim Restaurant in Lebanon | Green Prophet

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s